Atıklar Çöp Olmasın Ellerimizde Hayat Bulsun

Şbt

Okul öncesi dönemde öğrencilerin doğaya ve çevreye karşı sorumluluk bilinci oluşturarak geri dönüşüm ve sıfır atık anlayışını kazandırmak. Hayal güçlerini kullanarak atıkların dönüşümüyle yeni bir ürün oluşturmak.

( To make students gain the understanding of recycling and zero waste by creating a sense of responsibility towards nature and the environment in the preschool period. Using their imagination to create a new product by transforming waste. )

Ock

TÜM DÜNYANIN ETKİSİ ALTINA ALAN PANDEMİ SÜRENCİNDE DE NECDİ ŞENTÜRK ANAOKULU'NUN ÇALIŞKAN MİNİKLERİ VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ HİÇ BOŞ DURMADI. DÜZENLİ OLARAK YAPILAN UZAKTAN EĞİTİM FAALİYETLERİNİN YANISIRA BİR TANEDE E-TWİNNİNG PROJESİNE ORTAK OLDULAR. "ATIKLAR ÇÖP OLMASIN ELLERİMİZDE HAYAT BULSUN" PROJESİ KAPSAMINDA İLK "WEBİNAR"  ÇALIŞMASI VE TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI. TÜRK VE YABANCI ORTAKLARIYLA TANIŞMA FIRSATI BULAN MİNİKLERİMİZ KENDİ ESERLERİNİ DE TANITTILAR. PROJEYE KATKILARINDAN DOLAYI 5 YAŞ F (RENKLİ BALONLAR) SINIFI MİNİKLERİNE, BU SÜREÇTE BİZDEN DESTEKLERİNİ HİÇ  ESİRGEMEYEN VELİLERİMİZE VE PROJEDE ÇOKÇA EMEK VEREN ÖĞRETMENİMİZ ÇİLEM KOÇ ERGİN'E SONSUZ TEŞEKKÜRLER YENİ SÜRPRİZLER İÇİN BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.....