Mesleğini Keşfet-Discover Your Profession-SEDA KAYMAZ

Mrt

Okulumuz 5/C sınıfı ogrencileri Ekim ayında 5 ay surecek MESLEGINI KESFET(DISCOVER YOUR PROFESSION) adlı eTwinning projesine dahil olmuşlardı. Bilindik meslekler ve alisilagelmis disindaki meslekleri ogrendiler. Yaparak yasayarak surece hep dahil oldular ve proje bitiminde katilim sertifikalarini almaya hak kazandilar. Bu 5 ay icerisindeki ozverili calismalarindan dolayi hem Calıskan Arilar Sinifi ogrencilerine hem de proje etkinliklerimizde bize hep destek olan ailelerine cok tesekkur ederiz.

Ara

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri dahil oldukları "MESLEĞİNİ KEŞFET" adlı etwinning projesi kapsamında öğretmenler günü videosu hazırladılar. Her biri" Benim gözümden öğretmenim" adlı etkinliği yaptılar ve öğretmenlerini çizdiler. chatterpix programıyla çizdikleri resimleri konuşturarak şiirlerinin kendilerine ait dizelerini seslendirdiler. Her birinin cümleleri birleştirilerek öğretmenler günü videosu oluşturuldu.

Ara

MESLEĞİNİ KEŞFET(DİSCOVER YOUR PROFESSION)  ADLI E - TWİNNİNG PROJEMİZDEKİ TÜM ÖĞRENCİLERLE ZOOM PLATFORMU ÜZERİNDEN TANIŞMA WEBİNARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZ TANIŞMA ESNASINDA BÜYÜK HEYECAN VE MUTLULUK YAŞADILAR.