PROBLEM SOLVING AND ROBOTICS AND STEAMYS ANATOMY

Haz

Problem solving and robotics - STEaMy's anatomy projesinde sınıf olarak maskotumuz Miri yi ve maskot robotumuz Robot Miri yi tasarladık.  Güneş sistemindeki gezegenler ve özelliklerini öğrendik. İlk problemimiz olan  Merkür gezegenine nasıl gideriz için ısı geçirmez roketler yapma fikrimizin roketlerini tasarladık.   2. problemimiz olan İşitmede sesin rolünü inceledik. Ormanda geziye giden Zeynep ve arkadaşlarının ormandaki karıncaları duyabilmesi için  seçtiğimiz çözüm yolu olan duyucu kulakları oyun hamurları ile  tasarladık.  Eğlenceli vakit geçirdik. Subat ayının başından bu yana devam ettirdiğimiz Problem solving and robotics - STEaMy's anatomy projemizin sonuna geldik, öğrencilerim ile birlikte Gezegenler ve işitme de sesin rolü ile ilgili yeni bilgiler öğrendik.

Şbt

OKULUMUZ ÇİÇEKLER SINIFI ÖĞRETMENİ SEHER AVCI'NIN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU TANITIM VİDEOMUZ SİZLERLE. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN