UZAKTAN ÖĞRENİYORUM EVİMDE UYGULUYORUM

Şbt

Tüm dünyada yaşanan pandemi özellikle çocukları daha çok bireyselleşmeye iterek ekran ile geçirdiği süreyi daha da arttırmıştır. Okul Öncesi eğitim müfredatını etkinliklere taşıyarak eğlenceli ve etkili bir hale getirmek. Erken çocukluk döneminin vazgeçilmezi oyunlar ve etkinliklerdir. Etkinlikler aracılığı ile çocuklarda gizli öğrenme sağlamak ve bu öğretilerin kalıcılığını sağlamak.The pandemic experienced all over the world has increased the time spent with the screen, especially by pushing children to become more individualized. To make preschool education curriculum fun and effective by carrying it to activities. The essentials of early childhood are games and activities. Providing hidden learning in children through activities and ensuring the permanence of these teachings.