Vatrilok Öğretmenimle Eğlenirken Öğreniyorum

Projemiz kapsamında hazırladığımız videomuz

Mrt

Vantrilok öğretmenimle eğlenirken öğreniyorum proje öğretmenleri ve öğrencileri çanakkale zaferinin 106. yılında şehitlerimizi andı.

Mrt

Vantrilok öğretmenimle eğlenerek öğreniyorum projesi kapsamında İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. Yılı kutlandı

Şbt

5 YAŞ A SINIFI ÖĞRENCİLERİ TATLI DİLLERİNDEN, MİNİK ELLERİYLE YAPTIKLARI RESİMLERİ KONUŞTURARAK KENDİLERİNİ TANITTILAR. BİZLERE DE KEYİFLE SEYRETMEK KALDI.. İYİ SEYİRLER

Şbt

OKULUMUZ 5 YAŞ A SINIFI ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZUN KUKLASI ZEYNEP İLE  28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜNÜ KUTLADI. BU ÖNEMLİ KONUYU DA BİR VİDEO ARACILIĞIYLA BİZLERLE PAYLAŞTI. İYİ SEYİRLER DİLİYORUZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Şbt

VANTİROK ÖĞRETMENİMLE EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORUM TANITIM VİDEOSU BROŞÜRÜ SİZLERLE.

Şbt

Okulumuz öğretmeni Seher Avcı ve Vantrolog öğretmenimle eğlenirken öğreniyorum proje öğretmenleri birlikte hazırladıkları okulumuz açılıyor videosu ile okulların açılmasından duydukları mutluluğu çocuklar ile paylaştı.

Şbt

Vantrolog öğretmenimle eğlenirken öğreniyorum projesi öğretmenlerinin hazırladığı Sevgi günü videosunun sonunda öğrenciler de çizimleri ile sevgilerini dile getirdiler.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ SEHER AVCI'NIN KUKLA BEBEĞİ ZEYNEP BU DEFA DA MANİSAYI TANITTI. TATLI KIZIMIZ ZEYNEP UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE GEREK ÇİÇEKLER SINIFINDAKİ ARKADAŞLARI, GEREKSE MİSAFİR OLDUĞU DİĞER SINIFLARIMIZDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN ÇOK SEVİLMİŞTİ. BU DEFA ZEYNEP'İMİZ E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA MANİSAMIZI YURT DIŞINDAN VE YURT İÇİNDEN BİRÇOK ARKADAŞIMIZA TANITACAK. ZEYNEB'İMİZİN BU GÜZEL VİDEOSUNU SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYUYOR, BU GÜZEL VİDEO İÇİN SEHER AVCI ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. İYİ SEYİRLER. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.