Yaşayan Doğa

May

Erken çocukluk dönemi doğa sevgisi ve doğa bilincinin kazandırılacağı kritik bir dönemdir. Erken yaşlarda doğa ile etkileşim; çocuğun sağlıklı gelişiminin yanı sıra doğaya karşı farkındalık, bağlılık ve ekolojik sorumluluğun gelişmesi açısından olumlu sonuçlara yol açmaktadır. Yeryüzündeki Yıldızlar Sınıfı 5 yaş olarak biz de bu düşünceden hareketle Yaşayan Doğa (Living Nature) adlı projemizde öğrendik, eğlendik ve farkına vardık. Sizleri bir dönem boyunca gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri bir arada topladığımız sanal sergimizle baş başa bırakıyoruz.

May

Yaşayan Doğa adlı projemizde doğa dostu kostümler hazırladık.Her biri doğadan ilham alınmıştı.Yaratıcı kostümlerimizi  bir araya getirdik.Doğa dostu kostümlerimizi tüm öğretmen ve arkadaşlarımıza sergiledik.Defile sonrasında eğlenceli danslar eşliğinde kostümlerimizi tanıttık.Eğlenceli günün ardından doğal güzelliklerin korunması konusunda sohbet edip,doğaya saygımızı dile getirip  evlerimize döndük.

Şbt

Okulumuz ' Yeryüzündeki Yıldızlar 'sınıfı öğretmenleri Fatma AĞU eşliğinde ' Yaşayan Doğa 'adlı uluslararası bir projeye ortak oldu.Proje de Türk ortaklarımızın yanı sıra Bulgaristan,Romanya,Polonya dan ortaklarımız bulunmaktadır.Projemiz 18 Ocak'ta başlayıp, 20 Haziran' da son bulacaktır.Projemiz içinde yaşadığımız doğa ve doğayı koruma etkinliklerİni kapsamaktadır.Öğrencilerimizle birlikte doğayı korumayı,doğaya katkıda bulunmayı kısacası doğa bilincine sahip olmayı hedefliyoruz.

Şbt

OKULUMUZ 5-E SINIFI ÖĞRETMENİ FATMA AĞU VE ÖĞRENCİLERİNİN E TWİNNİNG "YAŞAYAN DOĞA- LIVING NATURE" PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLADIKLARI ANİMASYON-ÇİZGİ FİLM SİZLERLE