Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Anaokulu

Cumhuriyet Mahallesi 260/1 Sokak No35 Akhisar / MANİSA
Vizyon
Okulumuz deneyimli ve uzman kadrosuyla okul öncesi eğitim alanında sevgi,saygı,güven,dayanışma,özveri içerisinde çocuklarımızın eğitiminde modern eğitim imkanlarını da kullanarak,onları yaratıcı,yenilikçi,öz güven sahibi,Atatürk ilke ve inkılaplarını bilen ve benimseyen bireyler yetiştirmek.Alanında en iyi olmak.
Misyon
Okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak,tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak,çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için ailelerini bilinçlendirmek ve yönlendirmek,eğitim ortamlarını çocukların ihtiyaçları doğrultusunda yenilemek ve geliştirmek,Okul ve aile işbirliğini desteklemek,okulöncesi eğitimde bireysel farklılıkları ortaya çıkarıp desteklemek,Atatürk ilkelerine bağlı,duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,üretken girişimci ve araştırıcı,sorunlarını nedenselliğe bağlı yöntemlerle çözen,öz güven ve öz denetimini sağlayabilen,kendisinin ve başkalarının haklarına saygılı,dilini etkin bir biçimde kullanabilen,çok boyutlu düşünebilen,çevresine duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ikili
SABAHÇI-08.00-13:00 öğleci:13:00-18:00