Durmuş ELİUZ - Okul Müdürü

1986 DENİZLİ / Beyağaç doğumluyum. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden 2010 yılında mezun oldum. Yine aynı yıl Afyonkarahisar / Dinar Ocaklı İlkokulu’na okulöncesi öğretmeni olarak atandım. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Van Eğitim Derneği Anaokulu’nda asker öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Manisa / Akhisar Dağdere İlkokulu’na okulöncesi öğretmeni olarak atandım. Burada 4 yıl görev yaptım. Eylül / 2017’de Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Anaokulu’na müdür yardımcısı olarak atandıktan sonra münhal durumda olan okul müdürlüğüne görevlendirildim. 2018 yılında yapılan idarecilik mülakatlarında kurumumuza okul müdürü olarak atandım. Evli ve 2 çocuk sahibiyim.